Welkom op de website van Rietdekkersbedrijf Antheunisse !

Rietdekkersbedrijf Antheunisse: André Antheunisse
Rietdekkersbedrijf Antheunisse is een eenmanszaak, gevestigd tussen de Oosterschelde en het Veerse Meer, in het pittoreske Kamperland. Oprichter van dit ambachtelijke rietdekkersbedrijf is André Antheunisse.
André is in 2002 op 22-jarige leeftijd begonnen als leerling rietdekker bij ervaren leermeesters in het vak. Nadat hij enkele jaren praktijkervaring heeft opgedaan, heeft hij in 2005 via de vakfederatie het Vakdiploma Rietdekker gehaald. Hij kreeg daarbij de eervolle vermelding van beste cursist van zijn jaar. Vervolgens heeft hij in het voorjaar van 2006 zijn eigen rietdekkersbedrijf opgericht, dat dit jaar alweer zijn 12e verjaardag viert. André is een vakman die kwaliteit hoog in het vaandel en 100% tevredenheid bij zijn klanten nastreeft.

Toevoegen:
Foto schuur Veerweg

Rietdekkers Zeeland
Rietdekkers Zeeland is een samenwerkingverband tussen 4 zelfstandige Zeeuwse rietdekkers. Zij zijn allen gediplomeerd en beschikken over vakmanschap en expertise die ervoor zorgt dat er een kwalitatief goede samenwerking is waarbij uw rieten dak binnen een redelijke tijd efficiënt vervaardigd dan wel behandeld kan worden.